--- NIEUWS ---

Heeft u wel eens last van beslagen ramen en heeft u een airco laat hem bij ons nakijken.

Afgeleverd

Fendt 720 SCR

Na een Fendt 512 en 516 vario, die erg goed bevallen, heeft de familie van Vliet geïnvesteerd in een Fendt 720 vario. Zo wordt het akkerbouwwerk een makkie. Wij wensen familie van Vliet veel succes en plezier toe met deze trekker op bedrijf Lakeside Holsteins.

Fendt 308LS

Deze mooie Fendt 308LS hebben we afgeleverd bij de familie Vos in Nijkerk in combinatie met een Wifo hefmast.

Fendt 309 vario SCR

Met deze Fendt 309 vario SCR zal Peter weer met plezier rondrijden. Wij wensen hem veel plezier met deze trekker.

Lekker gemengd voeren

De groote riet heeft al verschillende jaren een goede ervaring met Marmix voermengwagens. Daarom was de keus ook niet zo moeilijk om weer voor Marmix te kiezen.

Onkruidborstel

Op speciaal verzoek van TBM verhuur uit Maarsbergen hebben we deze onkruidborstel gemakt. Deze past aan de giant shovel. Een mooie nieuwe manier van onkruid bestrijding.

banden wissel

Afgelopen jaar hebben we onze aanbod uitgebreid met een bandendemonteermachine. We hebben sinds die tijd al verschillende banden verwisseld en gerepareerd. Ook hebben we deze Manitou voorzien van nieuwe banden.

voor na

Dieplader

Voor de Groot uit achterveld hebben we op deze dieplader LED verlichting gemaakt. Hierdoor weinig storingen en altijd goed zichtbaar langs de weg.

Fendt 313

Deze mooie Fendt 313 SCR is afgeleverd bij 't Wencop hoveniers. Met deze trekker zullen ze weer allerlei handen werk gaan doen. Wij wensen 't wencop veel werkplezier teo in deze Fendt. t'Wencop, een begrip in groen!

Fendt 305 staat er weer netjes bij

 Deze Fendt gaat al even mee en die kan nog wel een poos mee. En nu helemaal. Weer netjes in de verf en nieuwe stickers kan die weer jaren mee.

Fendt 720

Van een Fendt 415 vario naar een Fendt 720 SCR profi plus lijkt een hele stap. Maar eenmaal aan Fendt gewend is het een kleine stap. De chauffeur rijdt er zo mee weg. Er zullen wel weer een hoop uurtjes mee gereden worden.

meters maken met maaien

Met deze combi van Stoll voor en achter maaier schiet je lekker op met maaien. Ruim 6 meter! Laat het gras maar groeien.

Agrilonger

Om de slootkanten de houtwallen en onder de heining te maaien zijn er mooie machines. Zoals deze Kuhn Agrilonger. Met deze armklepelmaaier zonder veel moeite de kanten bijhouden. Deze machine klepelt ook dunne takken zodat een houtwal ook binnen de perken blijft.

Fendt 512 en Fendt 516

Deze 2 Fendt trekkers hebben we vorige week afgeleverd bij de familie van Vliet. Nu wachten op het nieuwe seizoen en ze kunnen volop aan het werk. Met zulke mooie trekkers rij je rustig een uurtje door. Wij wensen fam. van Vliet veel plezier toe met deze trekkers op bedrijf Lakeside Holsteins.

Schuiven maar

 't Hofland heeft het nu compleet. De schuif op de shovel is de laatste machine die voor de wintertijd afgeleverd moet worden. Laat de sneeuw maar komen!!!

Diverse machines

Deze machines staan weer klaar voor afleveren. Een standaard schuif voor op het erf. Een Kemp schuif voor het sneeuw schuiven. En een mestklem en die gaat niet alleen gebruikt worden voor de mest!!

schuiven/vegen/strooien en blazen

Hofland hoveniers verwacht weer een strenge winter. Daarom hebben ze de winterdienst uitgebreid met een aantal machines. En wel het volgende: een Sweep veegmachine met schuif. En een Rauch zoutstrooier. Er komt nog een machine maar die is nog niet uitgeleverd.

waterkracht

Onlangs hebben we deze hogedrukspuit afgeleverd bij de familie Zwart. Dit is een 220 volt machine met een haspel en standaard spuit en vuilfrees. Voor iemand die interesse heeft we hebben er nog 1 op voorraad.

perfect bloter

Een perfect onderhouden grasmat krijg je met een bloter van Perfect.

Fendt 415

Een van de laatse uit de 400 serie hebben we onlangs afgeleverd. Deze mooie Fendt 415 met voorlader is al volop in bedrijf. Weer een tevreden Fendt rijder.

PZ960

Onlangs hebben we deze Kuhn triple maaier afgeleverd. Het is een Kuhn PZ960 trommelmaaier. Met deze maaier zal het maaien zo klaar zijn.

't Hofland veegt alles schoon

Met deze mooie Tuchel veegmachine wordt alles weer netje schoongeveegd. Deze bezem veegt met gemak alles op ook goten en moeilijke kanten zijn voor deze bezem een makkie.

Fendt 209 PA vario

Sinds vandaag kun je hem zien rijden. Deze kleine veelzijdige alleskunner moet allerlei werkzaamheden gaan doen. Hoveniersbedrijf van Doornik zal het werk fluitend doen met deze trekker.
 

Het slepen kan weer beginnen

Met dit mooie weer mag het land wel weer gesleept worden. En met deze  8 meter sleep gaat dat extra snel.

Fendt 305ls

Deze Fendt 305ls is iets opgeknapt en staat nu te pronken bij de fam. Hardeman. We wensen de fam. Hardeman veel rijplezier met deze "nieuwe" trekker.

het loopt op rolletjes

Bij hoveniers bedrijf 't Hofland loopt het op rolletjes. Ook wel zware rollen. Met deze rol komt het gazon er weer lekker strak bij te liggen.

Kemp schuiven

Voor het schuiven van veel voer hebben ze bij kemp weer wat bedacht. Een extra opzet op de schuif. Zo gaat het voer niet over de schuif en blijft het voer liggen op de plek die jij wil.

Mecalac 12MXT

Gebr. Ravenhorst boomverzorging gaat het anders aanpakken. Met deze multifunctionel Mecalac kunnen ze allerlei dingen doen. Je kan er mee kranen en shovelen. En als de bomenklem er aanzit kunnen ze de zaag-kloof machine ook snel vullen. Deze machine is alweer vollop in bedrijf. Succes en veel plezier met deze machine.

Moesbergen freest het!

Moesbergen verhuur heeft deze Kuhn frees aangeschaft. Met deze 3 mtr brede frees kunnen ze de zode mooi kapot frezen. Wilt u meer weten over het frezen programma van Kuhn kom dan eens langs en laat u informeren.

Fendt 211 vario TMS

Het Waterschap heeft deze mooie Fendt 211 vario TMS in gebruik genomen. Met deze compacte krachtpatser zullen ze weer veel meters klepelen.

Kuhn schudder GF8702 afgeleverd

Is deze schudder nou veel te laat of veel te vroeg? Nou hij is gewoon mooi op tijd geleverd. Even proefdraaien en hij mag mee. Ook deze schudder loopt weer als een zonnetje.

Van kieper tot bomenwagen

Hij stond al een poosje te koop, maar het bleek dat hij meer moest kunnen als alleen zand kiepen. Ook bomen vervoeren noest hij kunnen. Dit hebben we een beetje aangepast en hier is die dan de multifunctiolnele kieper.

Gebr. van Ravenhorst containerdienst

Gebr. van Ravenhorst Boomverzorging heeft de werkzaamheden uitgebreid. Nu kunnen ze met deze combinatie het afval van het stobbefrezen meenemen en schone grond er weer voor terug doen. Hiervoor kunnen ze de bomen transportwagen ombouwen tot een container wagen en de bomenklem ombouwen tot een knijpbak.

Deze machine staat er weer netjes bij.

Van deze machine was de bodem slecht en zag er niet echt netjes uit. Maar na een paar dagen werk en een beetje ijzerwerk en verf ziet hij er weer heel anders uit

Koud he!?!

De koude maanden staan alweer voor de deur. En de eerste kachel is verkocht! Goed voorbereid de winter in dat is heel belangrijk. Voor meer informatie kun je altijd even bellen.

Lekker laten rollen

Wat je al niet moet doen voor een goede bodem in een manege! Ik dacht een beetje schuiven en het is weer klaar, maar het is toch meer dan dat. Vandaar deze rol om de boel flink aan te rollen. Zo krijg je een stevige bodem en een heb je eerlijke wedstrijden.

Fendt 312

Onlangs hebben we deze mooie Fendt 312 afgeleverd. Compleet met voorlader en klem en bak.

mogelijkheden van schuiven

Met deze schuif kun je echt alle kanten op. Links schuiven rechts schuiven alles op een hoop schuiven door de verstelbare hoeken. De schuif kan aan de shovel en aan de trekker. Als dat niet multifunctioneel is......

Bijna nieuwe Fendt 102 s

De vraag was of wij een trekker kunnen opknappen. Nou dat is denk ik wel gelukt.....

bijna 9 meter harken

Deze Kuhn hark GA8020 met zijafleg legt de zwaden er netjes bij. Hij is gelijk goed getest met zo'n eerste snee. Deze hark is hydraulisch aangedreven. Hierdoor kun je super scherp sturen zonder dat je aftakas een rare hoek maakt. Ook zijn er geen draaiende aandrijfassen over de machine wat onderhoud eenvoudiger maakt.

Het maaien kan beginnen

Als het gras lang genoeg is en ook nog eens mooi weer kan dhr Willigenburg beginnen met maaien. Met deze Pottinger maaier van 3 mtr is het een koud kunstje om de bunders er af te krijgen.

Klaar voor het nieuwe seizoen

Het lijkt maar een kleine schudder. maar toch neemt deze 10 meter mee!!  Zo ben je lekker snel klaar en heb je het gras toch droog binnen.

Moesbergen verhuur breidt uit

Moesbergen breidt hun machine park uit met deze Fendt 818 vario.
Met een extra trekker zijn ze nog beter inzetbaar.

t'Hofland aan het zaaien

Hoveniersbedrijf t'Hofland is hier aan het inzaaien. Met een breed machinepark met smalle machines leggen ze voor ieder een mooi gazon aan. Het machinepark bestaat uit: een frees, vlakraam, rotorkopeg.

kuhn GF8702

Het nieuwe hooi seizoen kan van start gaan met deze 8.5 m kuhn schudder. Met dit nieuwe type schudder is het net zo netjes schudden als het oude type maar minder onderhoud. Het gras droog krijgen is nu appeltje eitje (mits het droog weer blijft)

de test kan beginnen het uitklappen gaat goed is het geen plaatje

vervolg gemengd voeren 3

Om de Kuhn voermengwagen te vullen heb je toch een machine nodig om dat erin te krijgen. Maar met deze AP uitkuilbak is dat zo gepiept. Zoals te zien snijdt hij netjes in eenkeer een volle bak. Zo heb je de mengwagen snel vol en geen broei in de kuil.

injecteren

Ook fam. Zandbrink voldoet weer aan de nieuwe eisen. Op zandgrond moet je de drijfmest injecteren. vandaar deze nieuwe injecteur van Jako.

Op tijd klaar voor het injecteren

Bij van Roomen zijn ze weer klaar voor het nieuwe mest seizoen. Met deze Jako bemester kunnen ze er voorlopig weer tegen.

gemengd voeren 3

Bij de fam. Apeldoorn gaat er een hel hoop veranderen. En het voeren is er 1 van. Ze besloten te investeren in deze Kuhn voermengwagen. Het is de Kuhn Euromix 1  1670. Dit is een 16m3 mengwagen met 2 vijzels. Wij wensen de fam. Apeldoorn veel voer plezier toe.

Schuiven bij het waterschap

Bij het Waterschap in Baarn verwachten ze nog sneeuw. En dan kunnen ze met deze Kemp schuif de boel netjes sneeuwvrij schuiven.

Moesbergen verhuur gaat breder

Moesbergen verhuur uit Maarsbergen wil sneller klaar zijn met maaien. Daarom heeft hij geinvesteerd in een
Kuhn Triple maaier. Het is de Kuhn FC 883 lift control die iets meer als 8.5 meter maait.

Breed in smalspoor

Bij hoveniersbedrijf 't Hofland brijden ze het machinepark uit. Met deze fendt 208 FA smalspoor trekker kunnen ze de klanten meer bieden. Zoals sneeuwschuiven, graszaad zaaien en egaliseren met een vlakraam.  Al met al breed inzetbaar met een smalle trekker.

Gemengd voeren 2

De koeien van Boersen gaan in het vervolg een mooi egaal mengsel krijgen. Met deze Trioliet mengwagen krijgen alle koeien hetzelfde mengsel.

Gemengd voeren 1

Ook de koeien van Tondeur krijgen het voer in het vervolg gemengd. Met deze Trioliet 15m3 mengwagen met 2 vijzels is dit een peuleschilletje.

september 2011

Deze Fendt 312 vario rijdt alweer even rond, maar hij blijft mooi. Hier staat hij zonder voorlader maar die staat thuis. De u-snijder heeft hij erbij gekocht. Mooi complaat plaatje zo!!

juli 2011

Pensionstal "Klein Heiligenberg" kan weer volop balen rijden.
Met deze Wifo klem staan de balen snel en netjes weer op hun plek.

Moesbergen verhuur

Deze mooie Fendt 306 lsa is nu te zien bij Moesbergen verhuur.

Nieuwe machines bij fam. Hardeman

Er zijn al een aantal blokken mee gesneden en het blijkt dat een Strautman toch ook goed snijd.
De kuhn schudder was ook aan vervanging toe. Deze is ingeruild voor een nieuwe Kuhn 8.5 meter.

open dag fam Zandbrink

Op de opendag van de fam van Zandbrink waren wij ook van de partij.
Wij wensen de familie van Zandbrink het beste toe met hun nieuwe stal.

't Wencop Barneveld

Bij hoveniersbedrijf 't Wencop krijgen ze steeds meer vertrouwen in Fendt. Op de foto staat de nieuwe Fendt 820 vario. Deze is voor het zware werk zoals stobbefrezen.

mei 2011

Hij rijd al een tijdje rond!! Maar dan nu een paar actie foto's van de nieuwe Fendt 714 vario van Loonbedrijf J.A. Berg.

april 2011

Vanaf vandaag hebben wij een Strautmann in de aanbieding. Deze is ingeruild op een triolie TU195. De heer Willigenburg en de heer van Dijk gaan deze nieuwe machine in gebruik nemen

maart 2011

Het is weer voorjaar en dan moet er ook weer kunstmest gestrooid worden. Zoals de meeste wel weten mag er niet zoveel gestrooid worden dus als er dan gestrooid wordt moet het wel precies gebeuren. Daarom koos dhr van de Veen voor een Rauch strooier MDS 19.1. Met deze strooier zijn ze weer op de toekomst voorbereid.

maart 2011

We krijgen allerlei opdrachten. Zo ook te zien op de foto's
Is dit nou voor pannekoeken of pizza's of toch een grote openhaard.

En op de andere foto weer leuke bijzet tafeltjes op maat gemaakt.

februari 2010

Deze week is de heer van Roomen gaan voeren met een Trioliet Silobuster. Na een paar weken te hebben gevoerd met een bijna vergelijkbare bak was dit toch wel de beste machine die bij hen past met voeren.

 

 

Januari 2011

Eind januari hebben we een nieuwe trekker afgeleverd bij van de Bunt. Dit is een Fendt 312 vario met 600/60-R38 michelin banden. Wij wensen hem veel werkplezier in deze mooie trekker.

Januari 2011

Wij feliciteren fam. van Loenen met hun nieuwe uitkuildoseerbak. Een Trioliet silobuster. Met extra zijmes en elektrische bediening. Hun oude voerbak was bijna op dus tijd voor wat anders. Hun keus viel op een zelfde soort voerbak, omdat ze daar een goede ervaring mee hebben.

 

 

 

 

 

December 2010

Deze maand hebben we 4 kiepwagens afgeleverd 2 Jako kiepers van 3.5 ton en 7 ton en 2 Agromet kiepers van 4.5 ton.
Deze week is de familie van Zandbrink een nieuwe weg ingeslagen met voeren. Het oude systeem voldeed niet meer en kozen ze voor een uitkuildoseerbak van Trioliet de UKW 3500. Dit is een bak met wielstel zodat er gevoerd kan worden met een relatief lichte trekker. Wij wensen jullie veel plezier met jullie nieuwe voersysteem.

 

 

 


Design by ExCom 2010 - disclaimer